Biorepair Junior fogkrém

0-13 éves korig

Fluoridmentes

Eper íz

1.027 Ft

Cikkszám: 6998 Kategória:

Leírás

A Biorepair Junior fogkrém (50 ml) már 0 éves kortól használható, gyermekbarát összetétele nem tartalmaz károsító anyagokat.

A Biorepair Junior fogkrém a szabadalmaztatott microRepair formulának (15%-os koncentráció) köszönhetően megvédi a gyermekek fogazatát a plakk-képződéstől és a bakteriális támadásoktól.

Rendszeres használata segít meggátolni a gyermekkori fogszuvasodás kialakulását és erőssé, egészségessé teszi a fogakat.

A Biorepair Junior fogkrém aktív összetevőinek koncentrációja megegyezik a felnőtt Biorepair fogkrémekben található koncentrációval, hiszen a tejfogaknak ugyanolyan védelemre van szüksége a cukrokkal és savakkal szemben, mint a maradó fogaknak.

Kellemes eper ízét azonnal megszeretik a gyermekek.

A Biorepair Junior fogkrém nem tartalmaz parabéneket, SLS-t és fluoridot.

Összetevők: Aqua, Glycerin, Zinc Hydroxyapatite*, Sorbitol, PEG-32, Silica, Cellulose Gum, Aroma, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Fragaria Vesca Juice, Mentha Piperita Oil, Sodium Saccharin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Anethole, Menthol.*microRepair®

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
2 éves korig használja naponta egyszer, 2 éves kortól már naponta kétszer, a reggeli és esti fogmosások alkalmával. 6 éves korig minden fogmosáshoz szülői felügyelet ajánlott.

További információk

Kiszerelés

darab

Íz

,

cart