Brilliant NG Enamel 4gr

7.548 Ft

Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A BRILLIANT NG egy univerzális kompozit, melynek célja az alkalmazási technika egyszerűsítése, kiváló esztétikai eredmény elérése.

Előpolimerizált részecsketöltése a magas nanométeres részecsketartalom mellett optimális konzisztenciát biztosít a manipulációhoz és a modellezéshez, a zsugorodás észrevehető csökkenésével és a könnyen elérhető magasfényű felületekkel. Duo Shade rendszere lehetővé teszi, hogy ugyanabból a fecskendőből két árnyalatot nyerjen, leegyszerűsítve a színválasztást és a fecskendők készletét.

A BRILLIANT NG-t a BRILLIANT Flow egészíti ki. A BRILLIANT Flow egy nanotöltetű, sugárátlátszatlan kompozit folyadék, amely sikeres, klinikailag bizonyított technológián alapul. Ez egy stabil anyag, amely nagyvonalúan áramlik nyomás alatt – kiváló tixotróp tulajdonságokkal –, hogy könnyű kezelhetőséget és pontos alkalmazást biztosítson. Csakúgy, mint a BRILLIANT NG, a BRILLIANT Flow is a Duo Shade koncepción alapul, amely lehetővé teszi az egyszerű színválasztást és a legjobb esztétikai eredményt, amit a természetes fogakkal rendelkező kiemelkedő „Chameleon Effect” garantál.
„A BRILLIANT NG-ben a Coltène/Whaledent egy új gyantát hoz nekünk, amely felülmúlja a várakozásokat a modellezés, a színek, a fényezés és a könnyű használat tekintetében.
Prof. Enrique Kogan – Universidad Tecnológica, Mexikóváros, Mexikó
«COLOURS. A dentinek széles választéka az esztétikai jellemzők gyors megszerzéséhez, ami megkönnyíti a zománc kiválasztását. Kiváló esztétikai eredmény. KEZELÉSE. Ez a legfontosabb jellemzője, alkalmazkodik a restaurálandó felülethez, megőrzi viszkozitását és megkönnyíti a pakolást bármilyen műszerrel. POLÍROZÁS ÉS KIVITELEZÉS. Kiváló polírozhatóság néhány lépésben. Ragyogó felületek, amelyek beleolvadnak a szomszédos fogászati ​​szubsztrátumba.»

További információk

Szín

A1/B1, A2/B2, A3/D3

cart