GUM Bi-Direction interdentális kefe

Gyártó: Sunstar GUM 

6 darab kefe/csomag

1.801 Ft

Cikkszám: 6506 Kategória:

Leírás

A GUM Bi-Direction fogköztisztító kefe egyszerű, dönthető feje gyerekjátékká teszi a fogköztisztítást, még a kezdők számára is.

A fogköztisztító kefe drótja mangánötvözetből készül, ezért extra erős, ugyanakkor rugalmas. Nyele ergonomikus, segíti a könnyű kézben tarthatóságot.

A GUM Bi-Direction egyedi kialakítású, 90°-os szögben dönthető feje lehetővé teszi, hogy a frontfogakat ugyanolyan könnyen megtisztíthassuk, mint a hátsó rágófogak közötti területeket.

bi direction fej

A GUM Bi-Direction fogköztisztító kefe azalábbi méretekben érhető el:

– 0,7 mm – szürke, hengeres fej, ISO 1 szabvány,
– 0,9 mm – kék, kúpos fej, ISO 2 szabvány,
– 1,2 mm – rózsaszín, kúpos fej, ISO 3 szabvány.

A GUM Bi-Direction csomagokban 6 db, azonos méretű fogközkefét találunk.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Fogmosás után legalább naponta egyszer tisztítsa meg fogközeit az interdentális fogkefével. Mindig fogközeinek megfelelő méretet válasszon (ne kelljen erőltetni a bejutást, de szorosan illeszkedjen a kefe feje a fogközbe).

Miért fontos a fogközök tisztán tartása?

A fogak közötti területek (fogközök vagy interdentális területek) tisztán tartására azért van szükség, mert fogmosás során csak fogaink külső-, belső- és rágófelszínét tudjuk megtisztítani, a fogközökben azonban ugyanúgy ott marad a nap során felhalmozódott ételmaradék és plakk (bakteriális biofilm).

A fogközökből el nem távolított lerakódások fogkövet, fogszuvasodást és ínygyulladást is okozhatnak, melyek veszélyeztetik a fogak megtartását és kellemetlen leheletet okoznak.

További információk

Kiszerelés

csomag

Méret

0,7 mm, 0,9 mm, 1,2 mm

cart