GUM Junior fogkefe 7-9 éves korig

Gyártó: Sunstar GUM 

838 Ft

Cikkszám: 215 (7442) Kategória:

Leírás

A GUM Junior gyerekfogkefe (7-9 év) tervezésénél figyelembe vették, hogy a 7-9 éves, fogváltás alatt álló gyermekeknek egyre nagyobb szükségük van a hátsó, nehezebben elérhető fogak tisztán tartására is.

Hosszúkás, vékony nyakával a gyerekek is gond nélkül elérnek a hátsó rágófogakhoz, melyek fogváltás után előbújva hajlamosabbak lehetnek a fogszuvasodásra.

A fogkefe nyele ergonomikus kialakítású, gumírozott támasztékkal a hüvelykujj számára, így a gyermek hamar megtanulhatja a fogkefe megfelelő kézben tartását.

A GUM Junior fogkefe sörtéi puhák, így kíméletesek a fogínyhez és a fogzománchoz, még akkor is, ha a gyermek túl erősen mossa a fogait.

Minden GUM Junior fogkeféhez védőkupak is jár, ami higiénikus tárolást és szállítást tesz lehetővé.

 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:

1.) Ösztönözzük gyermekünket minél hamarabb az önálló fogmosásra, de amíg nem elég alapos egyedül, segítsünk neki a fogmosásban!

2.) Tartsuk a fogkefét ferdén az ínyre. A szálak egyik fele az ínyt, a másik fele a fogak felszínét takarja!

3.) Lassan vezessük végig a kefét a fogsor mentén, elölről hátrafelé haladva, kissé rányomva, finom körkörös mozdulatokkal. Miután az egyik oldalon alaposan megtisztítottuk a felső fogsor külső részét, folytassuk a másik oldalon.

4.) Ezt követően ismételjük meg a mozdulatsort az alsó fogsor külső felszínén is.

5.) Folytassuk a felső, majd alsó fogsor belső felületének tisztításával.

Gyermekeink fogait naponta kétszer mossuk meg. 6 éves korig szülői felügyelet ajánlott minden fogmosáshoz!

További információk

Kiszerelés

darab

cart