GUM Paroex 0,06% szájöblítő oldat

Gyártó: Sunstar GUM 

2.100 Ft

Cikkszám: 1702 (5397) Kategória:

Leírás

A GUM Paroex termékek kettős antiszeptikus formulája segít az ínygyulladás kezelésében, hozzájárulva a fogíny egészségéhez.

A GUM Paroex 0,06% szájvíz (500 ml) csökkentett hatóanyag koncentrációja miatt alkalmas a hosszútávú, mindennapos használatra.

Rendszeres használata segít az ínygyulladás megelőzésében. A szájvizes öblögetés kifejezetten javasolt lehet azoknak, akik korlátozottan tudják megtisztítani fogazatukat, hiszen a szájvíz a leghátsó, legrejtettebb területekre is eljut.

A GUM Paroex 0,06% szájvíz csökkenti a plakképződést és hosszú távú védelmet nyújt a baktériumok elszaporodása ellen.

Használata a következő esetekben javasolt:

– vérző, duzzadt fogíny kezelésére,
– érzékeny fogíny kezelésére,
– ínygyulladás megelőzésére.

A GUM Paroex szájvíz nem tartalmaz alkoholt és fluoridot, íze kellemes.
Klórhexidin koncentráció: 0,06%, CPC koncentráció: 0,05%.

Összetevők: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Potassium Acesulfame, Chlorhexidine Digluconate, Cetylpyridinium Chloride, Limonene.

A GUM Paroex termékek fő hatóanyagai

– Klórhexidin-diglukonát:
Széles spektrumú antiszeptikus anyag, ami hatékonyan közömbösíti a fogzománcra halmozódó plakkban található káros mikroorganizmusokat. Kiváló tapadási képessége révén hosszú távú hatás kifejtésére képes. A klórhexidin megtámadja a már kialakult plakkot és a mikroorganizmusok elpusztítása által megakadályozza az új plakk feltapadását a fogzománcra.

– Cetilpiridium-klorid (CPC):
Plakk-gátló és toxin semlegesítő anyag, a maximális antibakteriális védelem érdekében. Felerősíti a klórhexidin antiszeptikus tulajdonságait

További információk

Kiszerelés

darab

cart