GUM Paroex 0,12% szájöblítő oldat

Gyártó: Sunstar GUM 

3.240 Ft

Cikkszám: 1784 (5405) Kategória:

Leírás

A GUM Paroex termékek kettős antiszeptikus formulája segít az ínygyulladás kezelésében, hozzájárulva a fogíny egészségéhez.

A GUM Paroex 0,12% szájvíz (300 ml) koncentrált összetevői miatt rövid távú használatra javasolt. Csökkenti az ínygyulladást és a lepedékképződést.

Használata a következő esetekben javasolt:

– ínygyulladás, vérző, duzzadt fogíny kezelésére,
– fogászati műtét előtt vagy után,
– implantáció után,
– fogszabályozás során,
– műfogsor okozta irritáció esetében.

A GUM Paroex szájvíz gyengéd frissítő íze és alkoholmentes összetétele nem okoz égő, csípő vagy szúró érzést, nem irritálja az ínyt.
Klórhexidin koncentráció: 0,12%, CPC koncentráció: 0,05%.

Összetevők: Water, Propylene glycol, Glycerin, Polyoxyl 40 Hydrogenated Castor Oil, Mint Flavour, Potassium Acesulfame, Allura Red and Acid Fuchsin D, Sodium Hydroxide or Hydrochloric Acid.

A GUM Paroex termékek fő hatóanyagai

– Klórhexidin-diglukonát:
Széles spektrumú antiszeptikus anyag, ami hatékonyan közömbösíti a fogzománcra halmozódó plakkban található káros mikroorganizmusokat. Kiváló tapadási képessége révén hosszú távú hatás kifejtésére képes. A klórhexidin megtámadja a már kialakult plakkot és a mikroorganizmusok elpusztítása által megakadályozza az új plakk feltapadását a fogzománcra.

– Cetilpiridium-klorid (CPC):
Plakk-gátló és toxin semlegesítő anyag, a maximális antibakteriális védelem érdekében. Felerősíti a klórhexidin antiszeptikus tulajdonságait.

További információk

Kiszerelés

darab

cart