GUM Soft-Picks Original fogköztisztító kefe 40 db

Gyártó: Sunstar GUM 

2.355 Ft

Cikkszám: 632 (10012) Kategória:

Leírás

A GUM Soft-Picks gumi fogköztisztító kefék gyengéden, ám hatékonyan távolítják el a fogközökbe ragadt ételmaradékokat és a bakteriális filmréteget (plakkot).

A GUM Soft-Picks könnyedén csúszik be a fogak közé, ahonnan eltávolítja a lepedéket, miközben a puha és rugalmas gumi sörték gyengéden masszírozzák a fogínyt, stimulálva annak vérkeringését.

A GUM Soft-Pick fogközi kefék klinikailag igazoltan képesek enyhíteni a fogínygyulladást. Fém drótot egyáltalán nem tartalmaznak, így még véletlenül sem sértik fel vagy szúrják meg a fogínyt. Könnyen hajlítható, rugalmas kialakítás.

gum softpicks rugalmassag

Mivel a gumi bevonatnak köszönhetően használata teljesen biztonságos, nyugodtan használhatják azok is, akik a hagyományos fogközkefékkel nem boldogulnak, de a fogselyemnél hatékonyabb tisztításra vágynak.

Minden fogköztisztító gumisörtéit fluoridba impregnálták, így használatával megakadályozható a fogszuvasodás kialakulása is.

A GUM Soft-Picks gumi fogközkefét nyugodtan használhatják az implantátummal, fogszabályzóval rendelkezők is.

gum soft picks fogszabalyzo

 

A GUM Soft-Picks 3 méretben érhető el:

– normál (világoszöld),
– széles (zöld),
– extra széles (világoskék).

gum-soft-picks-meretek

Minden csomag tartalmaz 40 db azonos méretű Soft-Picks fogköztisztítót és 1 db műanyag tokot, a higiénikus tároláshoz és szállításhoz.

Használat után eldobható.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Fogmosás után legalább naponta egyszer tisztítsa meg fogközeit az interdentális fogkefével. Mindig fogközeinek megfelelő méretet válasszon (ne kelljen erőltetni a bejutást, de szorosan illeszkedjen a kefe feje a fogközbe).

További információk

Kiszerelés

csomag

Méret

extra széles, normál, széles

cart