Adatkezelési szabályzat

A 2M Fogászati Kkt. részére kiemelten fontos a vevők személyes adatainak védelme.
Cégünk elkötelezte magát amellett, hogy a tudomására jutott személyes adatokat úgy kezeli, hogy az megfeleljen az érvényben lévő jogszabályoknak, a biztonságos internetezés és vásárlás lehetőségének megteremtéséhez.

A megrendelések teljesítéséhez szükséges alvállalkozók részére (futárszolgálat) részére történő adatszolgáltatást leszámítva cégünk az általa kezelt adatokat harmadik félnek nem adja át. Az alvállalkozók a 2M Fogászati Kkt. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személynek kiadni, átadni, kiszolgáltatni.

Cégünk kötelezi magát, hogy a tudomására jutott adatokat védi elsősorban mindennemű jogosulatlan hozzáféréstől, jogosulatlan megváltoztatástól, törléstől. A vevő hozzájárulását adja ahhoz, hogy a 2M Fogászati Kkt. a személyes adatait a cég feladatának ellátásához szükséges mértékben és módon kezelje, feldolgozza, illetve tárolja.

 

Üzletszabályzat

RENDELÉSI ÉS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK

Rendelések menete

Termékeinket a "kosárba rakom" gombra kattintva helyezheti el bevásárlókosarába. Megrendelésének

véglegesítésekor a “Megrendelés megerősítése” feliratú gombra kattintva juttathatja el azt hozzánk.

Megrendelése elküldését követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld Önnek a megadott e-mail címre, a rendszerbe történő felvételét igazolva, hogy rendelése megérkezett hozzánk.

Ezt követő 72 órán belül munkatársunk e-mailben jelzi a megrendelt termékek várható szállítási idejét egy visszaigazoló e-mail formájában.

 

Szállítás menete

A szállítás munkatársaink által, ill. futárszolgálat segítségével történik. A megrendelt termék súlya, valamint a megrendelés összértéke nagymértékben befolyásolja a szállítás díját.

0 Ft - 29 999 Ft értékhatárig             1890 Ft
30 000 Ft - 59 999 Ft értékhatárig   1490 Ft
60 000 Ft -                                           0 Ft

A kiszállítás hétfőtől péntekig 8.00-tól 17.00-ig történhet. Kiszállítás esetén a futárnak történő fizetéskor az ár tartalmazza a csomagolási, kiszállítási és az utánvétel díját. A rendelés visszaigazolásától számított 4 munkanapon belül vállaljuk a termékek kiszállítását, ellenkező esetben munkatársunk felkeresi Önt. A vevő biztosítja kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban és a kiszállított termék átvételét a számlán vagy a szállítólevélen aláírásával igazolja.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni, hogy a rendelt terméket szállították-e, illetőleg a kiszállított termék mennyiségben és szemmel láthatóan minőségileg megfelel-e a rendelésnek. Amennyiben sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot vagy a probléma megoldása érdekében hívja a vevőszolgálatot. Telefon: +36 53/500 003, +36 20/9228 005

Fontos tudnivaló, hogy a házhozszállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollégánk a megrendelt terméket a megadott címre szállítja és ott átadja a megrendelőnek vagy megbízottjának. A szállítási díjban nincs benne a készülékek emeletre történő feljuttatása.

Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, futárszolgálatunk egy díjmentes kísérletet tesz a szállításra. A sikertelen, illetve az esetleges ismételt kiszállítási költség is a vevőt terheli.

 

Fizetési módok

Készpénz: Üzletünkben készpénzes fizetési lehetőség megoldható az áru átvételekor.

Utánvétes fizetés: Az áru átvételekor készpénzben a futárszolgálatos kiszállítás esetén.

Átutalás: Előre Utalással tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. (Amint megérkezik számlánkra az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti üzletünkben.)

 

A vásárlástól való elállás joga

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni (A szállítást megelőző napon 12 óráig!). Ez esetben az elállás a megrendelő számára költségmentes. A lemondást jelezheti e-mailen, faxon vagy személyesen is a megrendelés pontos adatainak megjelölésével (megrendelő neve, címe, rendelés ideje, rendelt áruk).

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól

a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről, 4.§ és 5 § szerint.

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza cégünkhöz. Elállásra vonatkozó igényét azonban be kell jelentenie.

Az 2M Fogászati Kkt. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat. A vevő az elállás jogát csak az áru kicsomagolása és üzembe helyezése előtt jogosult gyakorolni. Az áru ellenértékét a termék visszaszállításakor azonnal, amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza legkésőbb a megérkezést követő 5 munkanapon belül térítjük vissza a vevő részére illetve az általa megadott bankszámlaszámra.

A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

 

Levásárlás

Amennyiben a vásárolt termék hibátlan, működőképes, de valamilyen oknál fogva a vásárló céljainak nem felel meg, illetve a meglévő alkatrészeivel nem kompatibilis stb., a vásárolt terméket 72 órán belül (de legkésőbb a vásárlást követő 8. nap zárásig) hiánytalan csomagolásban, sértetlen karcmentes állapotban és összes tartozékával visszahozhatja és a vételárat más termék(ek)re levásárolhatja, akár értékegyeztetéssel egy drágábbra is. Ebben az esetben a termék aktuális árának 85%-át tudjuk egy másik termék vételárába beszámítani vagy visszafizetni. A levásárlás feltétele, hogy a termék és tartozékai, csomagolása sértetlen és működőképes legyen, azaz újra kereskedelmi forgalomba lehessen hozni természetesen nem újként. Amennyiben a terméket a vevő használatba vette, ennek következtében nem tudta hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen a 2M Fogászati Kkt. részére visszajuttatni, cégünk nem vállalja a termék beszámítását, ezért azt visszajuttatja a vevőnek, természetesen a vevő költségére.

Cégünk fenntartja magának a jogot, hogy ezt az extra szolgáltatást adott esetben indoklás nélkül megtagadhatja.

Cégünk az árváltoztatás és a tévesztés jogát fenntartja.

 

Egyéb információk

Webáruházunk működésének elsődleges célja a vevők igényeinek és elvárásainak megfelelni, mind a termékek és szolgáltatások tekintetében egyaránt. Célunk megvalósítását leginkább a vevőktől kapott visszajelzések, javaslatok és esetleges reklamációk segíthetik, ezért kérjük, segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataival.

E-mail címünk: info@2m.hu

A 2M Fogászati Kkt. előzetes bejelentés és indoklás nélkül egyoldalúan módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. A 2M Fogászati Kkt. nem vonható felelősségre semmilyen külső vagy közvetlen hibáért, kárért. (pl: üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok okozta, vonal, vagy rendszerhibából adódó kár)

         

Szállítási információk

A szállítás munkatársaink által, ill. futárszolgálat segítségével történik. A megrendelt termék súlya, valamint a megrendelés összértéke nagymértékben befolyásolja a kiszállítás díját.

Kiszállítási díjaink Magyarország területén belül:

0 Ft - 29 999 Ft értékhatárig              1890 Ft
30 000 Ft - 59 999 Ft értékhatárig    1490 Ft
60 000 Ft -                                            0 Ft

A kiszállítás hétfőtől péntekig 8.00-tól 17.30-ig történhet. Kiszállítás esetén a futárnak történő fizetéskor az ár tartalmazza a csomagolási, kiszállítási és az utánvétel díját. A rendelés visszaigazolásától számított 4 munkanapon belül vállaljuk a termékek kiszállítását, ellenkező esetben kollégánk felkeresik Önt. A vevő biztosítja kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a számlán vagy a fuvarlevélen aláírásával igazolja.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni, hogy az általa rendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék mennyiségben és szemmel láthatóan minőségileg megfelel-e a rendelésnek, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívja a vevőszolgálatot. Telefon: +36 53/500 003, +36 20/9228 005

Fontos tudnivaló, hogy a házhozszállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollégánk a megrendelt terméket a megadott címre szállítja és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának, a szállítási díjban nincs benne a készülékek emeletre történő feljuttatása.

Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, futárszolgálatunk egy díjmentes kísérletet tesz a szállításra. A sikertelen, illetve az esetleges ismételt szállítási költség is őt terheli.

cart