3M Sof-Lex finírozó csík (150 db) 1954

Sof-Lex Csíkok, durva; fehér színben. 150 db/doboz.

14.491 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 1954 (2678) Kategória:

Leírás

Gyártó: 3M Espe

A Sof-Lex™ Finírozó és Polírozó rendszer kivételes segítséget jelent a gyors (időtakarékos), és esztétikus végeredmény elérésében.

A Sof-Lex™ Csík a Sof-Lex finírozó-polírozó rendszer része, mely egyaránt alkalmas kompozitok, amalgám, félnemes-, és nemesfém restaurációk magasfényűre való polírozására. A rendszer a durvától a szuperfinom felszínig kínál különféle polírozófelszíneket, melyek könnyen cserélhetők és színkódoltak, a gyors és biztonságos használat érdekében. Az interproximális felületek finírozásában/polírozásában a Sof-Lex™ csíkok nagy segítséget jelentenek. A csíkok vékony, flexibilis hordozón, aluminium-oxid csiszolóréteggel ellátott, a közepén egy csiszolófelszíntől mentes rész könnyíti meg bevezetését az interproximális régióba. Minden csík két funkciót hordoz egyben, ez segíti az időmegtakarítást. A színkódolás, a sötéttől a világos felé haladó sorrend egyértelművé teszi megfelelő lépést a polírozás műveletében. 4 különféle finomságú polírozó, két szélességben. A polyester hordozóréteg ellenáll a szakadásnak, ám megtartja flexibilitását, és gyengéd az ínyhez.

Vékony, flexibilis hordozón, aluminium-oxid csiszolófelszínnel.Középen elvékonyított csíkok, kétféle csiszoló felszínnel, könnyű interproximalis bevezetés. Három különféle változatban.  Sof-Lex™ Csík Készlet tartalma: 150 Sof-Lex™ finírozó csíkok, durva/medium.

További információk

Kiszerelés

doboz

cart