3M Sof-Lex Finírozó-Polírozó korong Készlet (120 db) 1980

Sof-Lex™ Polírozó korongok - Intro Kit:

  • 120 Sof-Lex™ Pop-On polírozó korongok; szuperfinom, finom, medium, durva 30-30 db; O 9.5 mm,
  • 120 Sof-Lex™ Pop-On polírozó korongok; superfinom, finom, medium, durva 30-30 db; O 12.7 mm,
  • 1 db RA mandrel.

44.572 Ft

Cikkszám: 1980 (4663) Kategóriák: ,

Leírás

Gyártó: 3M Espe

Sof-Lex kit. A Sof-Lex™ Finírozó és Polírozó rendszer kivételes segítséget jelent a gyors (időtakarékos), és esztétikus végeredmény elérésében.

A Sof-Lex finírozó-polírozó rendszer egyaránt alkalmas kompozitok, amalgám, félnemes-, és nemesfém restaurációk magasfényűre való polírozására. A rendszer a durvától a szuperfinom felszínig kínál különféle polírozófelszíneket, melyek könnyen cserélhetők és színkódoltak, a gyors és biztonságos használat érdekében A Standars korongok, a mandrelprofilnak és a korong megnövelt funkcionális felületének köszönhetően a Sof-Lex finírozó-polírozó rendszerrel elülső és hátsó restaurációk finírozása és polírozása végezhető. A speciális korongok flexibilitása lehetővé teszi a fogfelszín követését. Az extra vékony korongok a mandrelprofilnak és az extra vékony korongkialakításnak köszönhetően a Sof-Lex finírozó-polírozó extra vékony korongok alkalmazhatósága - a csiszolókorongok szokásos felhasználási területén túl - a szájüreg nehezen elérhető helyeire is kiterjed. Az ilyen korongok különösen az interproximalis restaurációk finírozásánál és polírozásánál bizonyulnak hasznosnak.

Vékony, flexibilis hordozón, aluminium-oxid csiszolófelszínnel. Mindegyik korong színkódolt a könnyebb beazonosíthatóságért. Könnyen cserélhető korongok, gyári Pop-On rendszerű mandrel. Technikai információ Sof-Lex™ az interproximális területek finírozására, polírozására. Sof-Lex™ rendszer a durvától a szuperfinom felszínig kínál különféle polírozófelszíneket, melyek könnyen cserélhetők és színkódoltak, a gyors és biztonságos használat érdekében. Megfordítható korongok. A megfelelő felszín polírozására a szomszédos fogak felsértése nélkül. Gyors- és könnyű korongcsere. Csak egy pattintás, és a helyén is van az új korong. Színkódolt. A sötéttől a világos felé haladó sorrend egyértelművé teszi a megfelelő lépést a polírozás műveletében. Két méretben. A szükségletek szerint: 13 mm vagy 9 mm átmérőjű korongok. Maximális csiszoló felszín. Alacsony profilú mandrel, kis befogógyűrű. A legmegfelelőbb vastagság, és hajlékonyság. Amire éppen szükség van: normál, vagy extra vékony korongok.

További információk

Kiszerelés

doboz

cart