Waterpik WP70 Classic szájzuhany

32.451 Ft

Cikkszám: 7564 Kategória:

Leírás

Waterpik Classic WP70 szájzuhany
A szájzuhany (irrigátor) fontos segítője a parodontális betegségek elleni küzdelemnek. Hatékonyan csökkenti a lepedékbaktériumok által termelt káros toxinok és savak koncentrációját, miközben stimulálja az ínyt.

A WaterPik szájzuhanyok a hagyományos termékekhez képest sokkal nagyobb nyomást érnek el. A víznyomás fokozatosan állítható 5 és 80 psi között. Összehasonlításképpen, a normál csapnyomás 45-60 psi között van.

A fúvókából kiáramló vízsugár percenként 1200-szor, azaz másodpercenként 20-szor lüktet. A magasabb vagy alacsonyabb pulzációs frekvencia nem eredményezi a kívánt masszázshatást! A készülék klasszikus fúvókákkal (2x), egy kanál alakú fúvókával a nyelvfelület tisztítására (1x) és egy Pik Pocket fúvókával a periodontális zsebek öblítésére (1x) van felszerelve. Az átlátszó tartály 1000 ml-es űrtartalmú.

A készüléket rendszeres tisztításnak és mészmentesítésnek kell alávetni. A Redesept alkalmas erre a célra. Javasoljuk, hogy a vízkőmentesítést a használat gyakoriságától és a víz keménységétől függően 6 és 18 hét között végezzék el. Minél keményebb a víz, annál gyakrabban kell használni a Redeseptet.

További információk

Kiszerelés

darab

cart