3M Sof-Lex Diamond spirális korong polírkorong bevezető készlet

Sof-Lex gyémántszemcsés spirális polírkorong, bevezető készlet, 5+5 db.

16.149 Ft

Rendelésre

Cikkszám: 3M5092IM (8403) Kategória:

Leírás

Gyártó: 3M Espe

  • A bézs Sof-Lex előpolírozó spirál eltávolítja a karcolásokat és előkészíti a felszínt a magas fényű polírozásra
  • A rózsaszín Sof-Lex Diamond polírozó spirálban gyémántdarabkák vannak, melyekkel sima, magas fényű polírozás érhető el
  • Egyedi rugalmas alak, mely minden fogszínhez alkalmazkodik

A Sof-Lex™ Diamond polírozó család egy egyszerűen alkalmazható rendszer, mely magas fényű felszíneket biztosít a restaurált fogaknak.

3M™ ESPE™ Sof-Lex™ Diamond Polishing System kétlépéses, többször használatos polirozó rendszer. Ugyanazzal a mandrellel használható mint a 3M™ ESPE™ Sof-Lex™ polírozó-korongok. Az univerzális forma lehetővé teszi, hogy a különböző felületen könnyedén használható, egyedülálló, flexibilis forma könnyen alkalmazkodik a szabálytalan, homorú vagy domború fogfelszínekhez. A spirális korongok minden része dolgozik polírozáskor. A spirálok hőre lágyuló elasztomer műanyagból készülnek impregnálva alumínium-oxid és gyémánt részecskével.15.000-25.000 fordulatszámon vízhűtéssel használható.

Két változatban elérhető: Sof-Lex™ Elő-polírozó spirál (beige), amely eltávolítja a kisebb felületi karcolásokat, növeli a felület simaságát és előkészíti a felületet magas fényű polírozáshoz, megőrizve annak kontúros anatómiáját; Sof-Lex™ Diamond Spiral, mely a gyémánt szemcsék segítségével létrehozható magasfényű polírozás.

További információk

Kiszerelés

csomag

cart